1. Opšte

Agencija Ad Symphony, pod čijom je internet stranica adsymphony.rs licencom, poštuje privatnost svakog korisnika koji poseti ovu i / ili bilo koju drugu internet stranicu koja je pod njenom licencom. Kako bismo Vas više informisali o tipu podataka koji se prikupljaju tokom Vašeg korišćenja adsymphony.rs internet stranice, kao i o načinu na koji se ti podaci koriste, obavezno pročitajte način na koji sakupljamo, obrađujemo i upotrebljavamo lične podatke, kao i upotrebu “kolačića” koji se koriste. Sa svim podacima koji se prikupljaju, obrađuju i koriste, postupamo u skladu sa zakonskim propisima o zaštiti podataka u zemlji u kojoj se nalazi nadležno odeljenje za obradu podataka. Preuzimamo sve neophodne mere da bismo obezbedili puno poštovanje tih zakonskih propisa. Ovo saopštenje o zaštiti privatnosti se ne odnosi na internet stranice kojima se može pristupiti sa spoljašnjih linkova a koji se nalaze na adsymphony.rs internet stranici.

2. Sakupljanje, obrada i upotreba ličnih podataka

Sigurnost ličnih podataka svih posetilaca internet stranice adsymphony.rs koje dostavite putem nekog od formulara ili direktnim kontaktiranjem adsymphony.rs koristiće se samo u cilju pružanja usluga, edukacije i informisanja o novim sadžajima na internet stranici adsymphony.rs. Pristup podacima imaće samo adsymphony.rs portal, kao i Ad Symphony agencija pod čijom je internet stranica adsymphony.rs licencom, te kao takvo se neće deliti niti dozvoliti da dođe do bilo kakve zloupotrebe. Ukoliko u bilo kom trenutku posetilac poželi da se odjavi sa mejling liste, pogleda koji su podaci sačuvani u bazi podataka i / ili zatrži da se njegovi podaci u potpunosti obrišu iz baze podataka, to može da uradi kontaktiranjem podrške internet stranice adsymphony.rs.

3. Upotreba kolačića ( eng. “Cookies”)

Tokom Vaše posete, internet stranica adsymphony.rs koristi “kolačiće” u cilju unapređenja rada sajta. “Kolačić” je jedan deo podatka koji se privremeno snima u Vaš pretraživač, čime se pamte određeni podaci kojima server kasnije može da pristupi, te da prilagodi prikazivanje sadržaja ili reklama po Vašem iskustvu i korišćenju adsymphony.rs internet stranice. Neki od razloga zbog kojih adsymphony.rs koristi kolačiće su:

  • Identifikacija IP adrese korisnika,
  • Procena broja poseta,
  • Praćenje pretraživanja sajta,
  • Merenje web saobraćaja.

 

VAŽNO: 

Ova internet stranica je objavljena od strane Ad Symphony agencije i pod njenom je licencom. Sav sadžaj sajta je vlašnistvo adsymphony.rs internet stranice. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez eksplicitnog navođenja izvora informacije, bilo zarad komercijalne upotrebe ili u druge svrhe.

Sadržaj se može preuzimati, ali isključivo uz jasno i vidiljivo imenovanje izvora informacije u vidu linka: https://adsymphony.rs/politika-privatnosti/