Content osvaja publiku

Content Marketing je kreiranje tekstualnog ili vizuelnog sadržaja koji pruža dodatnu vrednost, ostavlja utisak o proizvodu ili usluzi i uspostavlja komunikaciju sa ciljnom grupom.
Ukoliko želite da izdvojite svoj biznis, da privučete pažnju potencijalnih kupaca i pridobijete njihovo poverenje, ulaganje u kvalitetan Content Marketing je najbolji način da ostvarite ove ciljeve.

Content Writing usluge

  • Kreiranje i plasman kompletnog sadržaja za društvene mreže (Facebook, Instagram, LinkedIn, TikTok);
  • Pisanje i optimizacija blog postova za web sajt;
  • Kreiranje i plasman video sadržaja za sve online kanale;
  • Kompletan vizuelni sadržaj (fotografije, infografici, mimovi itd.);
  • Kreiranje podkasta;
  • Komunikacija i saradnja sa influenserima.

Cilj Content usluga je da pronađemo najbolji način da izgradimo kredibilitet i prepoznatljivost vašeg brenda i stvorimo bazu potencijalnih kupaca. Zakažite sastanak sa našim timom i saznajte kakav tip sadržaja je najbolji za razvoj vašeg biznisa.

Biramo pravi sadržaj za vašu publiku

Osnovno pravilo content marketinga je da sadržaj mora biti relevantan za publiku. Zbog toga biramo teme i način komunikacije kakav biste i sami želeli da vidite i pročitate. Fokusiramo se na kvalitet, pružanje vrednosti i korisnih informacija kako bismo vaše proizvode i usluge dodatno približili potencijalnim kupcima.
Ukoliko želite da u startu efikasno iskoristite potencijal sadržaja za svoj biznis, obratite se Ad Symphony stručnajcima za kreiranje sadržaja koji će vas na pravi način povezati sa publikom.

Content writing ili copywriting?

Konačno ćete dobiti odgovor na ovo često pitanje: Da li izabrati content writing ili copywriting usluge?

Copywriting

Copywriting je pisanje tekstova za online i offline tržište koji za cilj imaju prodaju proizvoda i usluga.

Content Writing

Content writing se bazira na tekstovima koji informišu, povezuju, izazivaju interesovanje i dele vrednost.

Česta pitanja

Odgovore možete dobiti odmah!

Koja je cena usluga content marketinga?

Cena content marketinga zavisi od različitig faktora. Pre svega od formata sadržaja koji je predviđen strategijom. Neki formati zahtevaju angažovanje tima dizajnera, fotografa, snimatelja, voditelja, dok su za neke odgovorni samo content writer-i. Cenu definišemo nakon procene ciljeva i zahteva content strategije za vaš biznis.

Da li copywriter može da bude i content writer?

Copywriter i content writer jesu odvojena zanimanja. Međutim, s obzirom na to da je danas usavršavanje i učenje glavni uslov za napredovanje, često se content writer-i bave copywriting-om i obrnuto. I podjednako mogu biti uspešni u ovim oblastima.

Da li kreirate izveštaje o uspešnosti content kampanja?

Naravno. Šaljemo mesečne izveštaje o postignutim rezultatima content kampanje, kao i predloge za unapređenje i razvoj sadržaja.

Na koji način počinjemo saradnju?

Kontaktirajte nas, zakažite sastanak i za početak ćemo zajedno sagledati vaše sveobuhvatno poslovanje i postaviti uspešnu strategiju za content writing.


    Kontaktirajte nas

    Saznajte sve što vas zanima o kompletnim uslugama našeg tima, kao i o dosadašnjim uspešnim projektima.