Najvažnije mesto biznisa na internetu

Vaša web lokacija je glavna tačka kontakta sa klijentima i kupcima na internetu. Zbog toga je kvalitetan web sajt prioritet svake kompanije u 21. veku. Izrada sajtova nije posao koji treba prepustiti slučaju, bilo da se radi o prezentacionom sajtu, kompleksnom projektu ili online prodavnici.
Kvalitet

Fokusiramo se na kvalitet, funkcionalnost, brzinu i SEO optimizaciju svakog web sajta, u cilju razvoja poslovanja, prodaje i postizanja bolje pozicije u pretraživačima.

Moderan dizajn

Web sajt je prvi utisak i kontakt sa ciljnom grupom na internetu. Zbog toga je web dizajn od presudne važnosti za stvaranje prvog utiska o vašem biznisu i brendu.

Korisničko iskustvo

Veliku pažnju posvećujemo dizajnu korisničkog iskustva i jasnoj strukturi stranica koji su od ključne važnosti za posećenost i uspešno funkcionisanje sajta.

Pouzdana podrška

Izrada sajtova visokog kvaliteta posao je našeg stručnog i iskusnog tima. Pružićemo vam pomoć i podršku za uspešan i siguran razvoj biznisa na internetu.

Isplativa investicija

Ulaganje u kvalitetan i moderan web sajt je investicija koja će dugoročno uticati na razvoj vašeg biznisa, prodaje i na povezivanje sa ciljnom grupom.
Kako biste bili sigurni da ćete u startu krenuti pravim putem, prepustite posao izrade web sajta našem stručnom timu.

Svi web sajtovi kreirani od strane Ad Symphony tima su modernog dizajna, optimizovani, brzi, prilagođeni korisnicima i ostvarivanju konverzija. Ukoliko želite da vaša web lokacija bude moćan izvor prihoda i razvoja kompanije, kontaktirajte nas i pošaljite nam informacije o svojim zahtevima i ciljevima. Pronaći ćemo najbolje rešenje za pravo mesto vašeg biznisa na internetu.

Kompletna usluga

Ukoliko vam je potreban web dizajn, izrada sajta ili izrada web shop-a, održavanje, optimizacija i konstantan razvoj prodaje na internetu - Ad Symphony tim pružiće vam kompletnu i pouzdanu uslugu.

Dugogodišnje iskustvo i veliki broj uspešnih i rastućih projekata potvrđuju našu stručnost, znanje, pouzdanost i posvećenost u saradnji sa klijentima.

Česta pitanja

Odgovore možete dobiti odmah!

Koliko košta izrada sajta i od čega zavisi cena?

Cena izrade web sajta zavisi od mnogih faktora i zahteva. Pre nego što definišemo krajnju cenu, neophodno je da detaljno analiziramo vaše poslovanje, ciljeve, zahteve i razne druge kriterijume za realizaciju web projekta.

Koji je optimalan rok za izradu sajta?

Kao što je nemoguće definisati cenu bez detaljnih informacija o poslovanju i zahtevima, tako se ne može govoriti ni o konkretnim rokovima, dok se ne napravi jasna i precizna strategija izrade sajta.

Da li ću moći samostalno da ažuriram sajt?

Naravno! Naš cilj je da klijenti ili njihovi zaposleni nakon realizacije web projekta mogu samostalno da ažuriraju sajt i unose sve osnovne sadržajne izmene. Međutim, u svakom momentu, kada za to postoji potreba, imate mogućnost da izaberete održavanje web sajta od strane našeg tima. 

Kako da moj sajt bude na prvoj strani Google pretrage?

Postoje dve opcije da se vaš sajt nađe na vrhu Google pretrage: SEO optimizacija i Google oglašavanje. Izbor zavisi od mnogo faktora, ali najbolja i provereno uspešna varijanta je kombinacija ovih opcija.


    Kontaktirajte nas

    Saznajte sve što vas zanima o kompletnim uslugama našeg tima, kao i o dosadašnjim uspešnim projektima.