Tim digitalnih eksperata koji vas vodi do cilja

Više od marketinške agencije.

Slušamo vas

Uspeh naših projekata zasniva se na kvalitetnoj komunikaciji, znanju i stručnosti.

Poštujemo rokove

Poštujemo vaše vreme, rokove i ostvarujemo dogovorene planove za rast biznisa.

Razvijamo vaš brend

Podižemo vaš biznis na viši nivo, razvijamo prepoznatljivost i uticaj vašeg brenda.

Sa nama je sve moguće

Ad Symphony je digitalna results-driven marketinška agencija koja već godinama realizuje uspešne projekte za klijente iz Srbije i inostranstva. Verujemo u nemoguće i ne prihvatamo kompromis u ostvarivanju postavljenih ciljeva biznisa.

Jedinstven put do uspeha

Vaš biznis je poseban i zahteva jedinstven pristup, analizu i strategiju kreiranu prema vašim vrednostima i ciljevima. Upravo zbog toga za vas biramo i gradimo poseban put rasta i razvoja koji će vas sigurno dovesti do uspeha.
Individualni pristup svakom projektu

Posvećujemo se strategiji razvoja vašeg biznisa od samog početka. Detaljno sagledavamo sve aspekte i okolnosti koje mogu na bilo koji način uticati na vaše online poslovanje.

Jasni i brzi rezultati kampanja

Ad Symphony agencija ne pravi kompromise kada je tim u pitanju. Okupili smo eksperte iz različitih oblasti online marketinga zahvaljujući kojima su rezultati kampanja momentalno vidljivi i značajni za razvoj vašeg biznisa.

Agencija koju klijenti preporučuju

Činjenica da do sada nismo imali nezadovoljnog klijenta, govori o našem radu i kvalitetu naših usluga.
Kreativnost i ideje

Kreiramo i plasiramo originalan sadržaj za razvoj vašeg brenda.

Kampanje koje pobeđuju

Svaka kampanja je uspešna kada je kreiraju eksperti našeg tima.

Prva strana pretraživača

Sa nama budite prvi na Google-u i ostvarite maksimalne rezultate.

Povoljne cene

Cene naših usluga u skladu su sa uspehom koji postiže vaš biznis.

Paket u skladu sa vašim biznisom

Zahvaljujući znanju, iskustvu i mnogobrojnim uspešnim projektima našeg tima, dobićete dovoljno informacija o mogućnostima razvoja svog biznisa. Odgovorićemo vam i razjasniti sve nedoumice u vezi sa digitalnim razvojem i rastom vašeg biznisa.
Kada saslušamo vaše ciljeve i zahteve, formiraćemo paket usluga koji će biti u potpunosti usklađen sa vašim poslovnim ciljevima i planovima, ali i sa trendovima u digitalnom marketingu. Kontaktirajte nas i saznajte više o paketima naših usluga.

Česta pitanja

Odgovore možete dobiti odmah!

Na koji način možemo da započnemo saradnju?

Kontaktirajte nas, zakažite sastanak i za početak ćemo zajedno sagledati vaše sveobuhvatno poslovanje i postaviti uspešnu strategiju reklamiranja.

Da li se konsultacije naplaćuju?

Ne, konsultacije su potpuno besplatne. U zavisnosti od vaših potreba, zajedno ćemo napraviti idealnu strategiju za vaše prisustvo u medijima (bilo online ili offline).

Da li vodite kampanju na dan?

Ukratko, ne.

Minimalno trajanje kampanje je mesec dana. Naravno, kampanja može biti zaustavljena po vašem zahtevu kada god to poželite, ali vođenje iste se naplaćuje po započetom mesecu u celosti.

NAPOMENA: 

Ukoliko dođe do zaustavljanja kampanje tokom meseca, u dogovoru sa kijentom preostali budžet se prebacuje u sledeći mesec ili se vraća na račun sa kog je uplata bila izvršena, dok su troškovi mesečne usluge fiksni i kao takvi nepovratni.

Šta je konverzija?

Konverzija u online marketingu je momenat kada primalac vaše poruke dovrši radnju koju ste ciljali. Na primer, kada kupi proizvod, registruje se, prijavi se na mailing listu itd.

    Kontaktirajte nas

    Saznajte sve što vas zanima o kompletnim uslugama našeg tima, kao i o dosadašnjim uspešnim projektima.