Nova mogućnost za razvoj

Online shop je neizostavni deo svakog prodajnog biznisa, a vrlo često i većinski izvor prihoda. Ukoliko planirate da unapredite online prodaju, imajte na umu da je izbor saradnika za realizaciju ovog projekta najvažniji. Zakažite sastanak Ad Symphony timom i pronaći ćete sve što vam treba - znanje, iskustvo i profesionalnost.

Prednosti online prodaje

Prodaja bez granica

Proizvode i usluge možete prodavati bilo gde u zemlji i u svetu, ukoliko je dostupna i međunarodna prodaja.

Niži troškovi održavanja

Izrada web prodavnica podrazumeva niže troškove izrade u odnosu na fizičku maloprodaju, a održavanje je jednostavnije.

Dostupnost proizvoda

Nema radnog vremena - proizvodi su dostupni kupcima 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji.

Jednostavna prodaja

Samo nekoliko klikova dovoljno je da prodate proizvod, unesete novi, izmenite, aktivirate sniženje ili odgovorite na pitanja kupaca.

Od ideje do prodaje

Internet prodavnica podići će vaš biznis na viši nivo, a tim Ad Symphony stručnjaka čiji je posao izrada web prodavnica biće sa vama od prve ideje do realizacije projekta.
Dobićete mogućnost jednostavnog upravljanja prodavnicom, što podrazumeva brzo ažuriranje i naplatu proizvoda, praćenje porudžbina, pouzdanu podršku i druge napredne funkcionalnosti prema zahtevu.

O radu i stručnosti Ad Symphony tima svedoči veilki broj klijenata čije onilne prodavnice iz dana u dan unapređuju poslovanje i uvećavaju profit. Kontakrirajte nas i stvorite novi kanal uspešne prodaje za svoj biznis.

Česta pitanja

Odgovore možete dobiti odmah!

Koliko košta izrada web prodavnica?

Izrada web prodavnica zavisi od mnogih faktora i zahteva. Pre nego što definišemo krajnju cenu, neophodno je da detaljno analiziramo vaše poslovanje, ciljeve, zahteve i razne druge kriterijume za realizaciju web projekta.

Koji je optimalan rok za izradu internet prodavnice?

Kao što je nemoguće definisati cenu bez detaljnih informacija o poslovanju i zahtevima, tako se ne može govoriti ni o konkretnim rokovima, dok se ne napravi jasna i precizna strategija izrade web shop-a.

Da li ću moćI samostalno da ažuriram web shop?

Naravno! Naš cilj je da klijenti ili njihovi zaposleni nakon realizacije web projekta mogu samostalno da ažuriraju shop i unose sve proizvode, osnovne sadržajne izmene. Međutim, u svakom momentu, kada za to postoji potreba, imate mogućnost da izaberete održavanje web sajta od strane našeg tima. 

Kako da web shop bude na prvoj strani Google pretrage?

Postoje dve opcije da se vaš shop nađe na vrhu Google pretrage: SEO optimizacija i Google oglašavanje. Izbor zavisi od mnogo faktora, ali najbolja i provereno uspešna varijanta je kombinacija ovih opcija.

    Kontaktirajte nas

    Saznajte sve što vas zanima o kompletnim uslugama našeg tima, kao i o dosadašnjim uspešnim projektima.