Stabilno i sigurno online poslovanje

Posao na web sajtu ne završava se samom njegovom izradom i aktivacijom. Naprotiv - ozbiljan i kontinuiran rad tek tada počinje. Web sajt ili shop zahteva unapređivanje, zaštitu, ažuriranje i povremene tehničke izmene. Redovno održavanje web sajta ključno je za svaki biznis.

Ispravno funkcionisanje web lokacije, bilo da se radi o prezentacionom sajtu ili online shop-u, odraz je stabilnosti biznisa i kompanije. Ukoliko vam je potreban odgovoran i pouzdan tim za održavanje sajta, upravo ste ga pronašli. Ad Symphony agencija uspešno brine o pravilnom i stabilnom funkcionisanju web shop-ova i sajtova.
Zakažite sastanak sa našim timom i saznajte sve detalje o načinu i uslovima saradnje.

Usluge održavanja web lokacije

Održavanje sajta

Održavanje sajta je proces redovne provere njegove ispravnosti, brzine, bezbednosti i pravilnog funkcionisanja. U skladu sa zahtevima vašeg web sajta i biznisa, kreiramo paket usluga za održavanje i definišemo dinamiku realizacije.

Održavanje web shop-a (internet prodavnice)

Redovno ažuriranje programa, proizvoda, funkcionalnosti i unapređenje tehničkih mogućnosti presudni su faktori za uspešnu online prodaju. Zbog toga vam pružamo kvalitetne i pouzdane usluge održavanja web shop-a, bez obzira na to da li smo ga mi napravili ili vam je potrebno samo održavanje.

 • Provera bezbednosti i tehničkih funkcionalnosti sajta; 
 • Unapređenje sistema za online prodaju;
 • Ažuriranje i kreiranje sadržaja;
 • Aktivnosti koje unapređuju SEO optimizaciju i utiču na rast poseta;
 • Usluge web hostinga;
 • Redovan backup sajta;
 • Usluge redizajna;
 • Izmene i testiranje funkcionalnosti;
 • Praćenje i analiza konverzija;
 • Provera linkova;
 • Optimizacija brzine web stranica;
 • Ostale usluge održavanja, u zavisnosti od karakteristika sajta.

Česta pitanja

Odgovore možete dobiti odmah!

Koliko košta održavanje web sajta?

Cena održavanja web sajta zavisi od mnogih faktora. Pre svega, treba proceniti u kakvom je stanju sajt, a zatim definisati paket usluga za održavanje. Naš savet je uvek da birate kontinuirano ulaganje u održavanje, kako biste bili sigurni da sajt ispravno funkcioniše. Na ovaj način ćete dugoročno uštedeti vreme i novac i izbeći stresne situacije. 

Koliko traje održavanje web sajta?

Održavanje web sajta podrazumeva konstantno praćenje i ažuriranje njegovih funkcionalnosti. Najbolje je opredeliti se za opciju trajnog održavanja, odnosno angažovati tim koji će bez prekida pratiti i brinuti se o stabilnosti web lokacije.

Da li održavate samo web sajtove koje ste vi napravili?

Pored toga što brinemo o sajtovima koje smo izradili za klijente, spremni smo da preuzmemo odgovornost i za održavanje drugih web sajtova, bez obzira na to što nismo bili zaduženi za njihovu izradu.

Šta podrazumeva usluga web hostinga kod vas?

Usluga Ad Symphony web hostinga podrazumeva da imate sve na jednom mestu. Kada je potrebno uraditi bilo kakve izmene, pristupiti fajlovima ili serveru, nema gubljenja vremena u komunikaciji sa trećom stranom. Sa našim hostinig uslugama dobijate super brze SSD servere poslednje generacije, što pozitivno utiče na brzinu sajta i korisničko iskustvo.

Da li pružate usluge jednokratnih izmena?

Naravno. Osim što dugoročno sarađujemo sa klijentima, u mogućnosti smo da pružimo uslugu trenutnih izmena i tehničkih provera na sajtu.

Redovne izmene i razvoj web sajta

Neke aktivnosti na web lokaciji zahtevaju povremeno ažuriranje, a ima i onih koje podrazumevaju kontinuiran i svakodnevni rad. Zakažite sastanak sa našim stručnim timom, kako bismo kreirali plan održavanja, razvoja  i besprekornog funkcionisanja vašeg sajta.

  Kontaktirajte nas

  Saznajte sve što vas zanima o kompletnim uslugama našeg tima, kao i o dosadašnjim uspešnim projektima.