Prvi utisak je najvažniji

Dizajn web sajta usklađen sa ciljevima i vrednostima prioritet je svakog savremenog biznisa. Pružite posetiocima vaše web lokacije jedinstveno i funkcionalno vizuelno rešenje i pokažite im da se jednako posvećujete svakom segmentu poslovanja.
Ad Symphony okuplja tim stručnjaka i kreativaca čije će web dizajn usluge stvoriti jasnu sliku vašeg biznisa na internetu. Naš posao je da uskladimo dizajn, funkcionalnosti i korisničko iskustvo na sajtu i da posetiocima pošaljemo jasnu poruku o vašem cilju i vrednostima biznisa.

Više od lepog dizajna

Grafički dizajn

Usklađenost svih vizuelnih elemenata

Korisničko iskustvo

Funkcionalnost i pristupačnost

Autentično rešenje

Jedinstven doživljaj i poseban utisak

Česta pitanja

Odgovore možete dobiti odmah!

Koliko koštaju web dizajn usluge?

Cena web dizajn usluga zavisi od mnogih faktora. Možemo je odrediti kada definišemo vaše zahteve, ideje, ciljeve i zahtevnost samog sajta, kao i dodatne ključne faktore za formiranje konačne cene. 

Da li mogu da zahtevam izmene dizajnerskog rešenja?

U skladu sa Ugovorom o saradnji, klijent ima pravo da zahteva izmene predloženih verzija idejnog rešenja.

Koliko je vremena potrebno za izradu logoa?

Vreme izrade logoa zavisi od zahteva klijenta, komunikacije, eventualnih izmena i kompleksnosti samog projekta. Kada definišemo osnovne kriterijume, možemo i da oderedimo okvirni rok za izradu logoa.

Da li će dizajn biti prilagođen mobilnim uređajima?

Bilo da je u pitanju izrada internet prodavnice ili novog web sajta, podrazumeva se da svi sajtovi koje kreira Ad Symphony tim responzivni, odnosno prilagođeni adekvatnom učitavanju kako na mobilnim, tako i na svim drugim uređajima.

Da li radite redizajn sajtova?

Pored toga što dizajniramo web sajtove od samog početka, bavimo se i redizajnom i izmenama postojećih sajtova.

Da li pored dizajna sajta radite i dizajn promotivnog materijala?

Da, kod nas možete dobiti dizajnerska rešenja za sve tipove reklamnog materijala kao što su: majce, privesci, olovke, kačketi, rokovnici itd.

Da li radite brendiranje vozila?

Da, radimo dizajn za brendiranje svih vrsta vozila, bilo da je u pitanju automobil, kombi, motor za dostavu ili gradski autobus.

Kompletna web dizajn usluga

Web dizajn usluge koje pruža Ad Symphiny tim baziraju se na znanju, stručnosti i dugogodišnjem iskustvu.
Statistike pokazuju da dizajn web stranice i korisničko iskustvo utiču da se više od 90% posetilaca sajta zadrži na stranici i preduzme određenu akciju. Pretraživači takođe favorizuju sajtove sa responzivnim dizajnom koji je prilagođen korisnicima. Investiranje u kvalitetan i funkcionalan dizajn web sajta višestruko i dugoročno se isplati. Ovu činjenicu potvrđuje veliki broj web sajtova vrhunskog dizajna koje je Ad Symphony tim realizovao za klijente. Saradnja sa nama osigurava web dizajn po svetskim standardima koji vodi do profita i uspeha.

    Kontaktirajte nas

    Saznajte sve što vas zanima o kompletnim uslugama našeg tima, kao i o dosadašnjim uspešnim projektima.